Veelgestelde vragen

De eerste keer dat je een tattoo zet? Nog nooit in onze shop geweest? Weten hoe je je best voorbereidt op je tattoo-afspraak? Hier lijsten we de meest gestelde vragen op.

Welke stijlen doet Black Raptor Tattoo?

We zijn gespecialiseerd in:

 • neotraditional tattoos
 • en traditionele tatoeages.

We hebben heel wat beschikbare flash, maar je mag ook met een eigen idee naar ons komen. We zetten jouw design dan om in onze stijl zodat je een unieke tattoo hebt. Ben je echt op zoek naar een specifieke stijl, zoals aquarel, realistisch, Maori of new school? Dan verwijzen we je graag door naar een andere artiest.

Mag ik met een eigen idee komen?

Zeker weten! We vinden het zelfs fijn als je met een eigen idee komt. Vertel ons wat je wilt en waar je de tattoo wilt, en we tekenen het uit in onze traditional of neotraditional stijl in een ontwerp dat tatoeëerbaar is. Kleur of zwart-wit, simpele lijnen of met schaduw, dat kies jij. We kopiëren echter geen bestaande ontwerpen of tattoos die je op het internet gezien hebt. 

Als je niet zeker weet wat je wilt, dan kan je inspiratie opdoen op onze social media en bladeren door onze beschikbare flash (in de shop of op Instagram.)

Hoe maak ik een afspraak?

Het makkelijkst is dat je even binnenspringt in de shop om je ontwerp en plaatsing te bespreken. Indien de shop te ver weg is, dan stuur je best een bericht via Facebook, Instagram of onze website met volgende info:

 • je idee
 • je gewenste stijl (old school, neotraditional, iets tussen de twee)
 • kleur of zwart
 • de grootte in cm
 • de plaatsing op je lichaam
 • enkele beschikbare data met uur

We sturen je een aantal momenten door die voor ons passen evenals het voorschotbedrag, afhankelijk van de grootte van je tattoo. Je afspraak ligt pas vast vanaf we je voorschot ontvangen hebben. Je voorschot betalen kan via overschrijving of cash in de shop, binnen de 2 dagen na het maken van de afspraak. Je ontvangt de nodige info via mail bij het vastleggen van je afspraak.

Hoe bereid ik me best voor op een tattoo-afspraak?

Zorg voor comfortabele kleding: als je bijvoorbeeld je arm laat tatoeëren, draag dan korte mouwen. Laat je een tattoo zetten op een plek waarvoor je jouw broek moet uitdoen, neem dan eventueel een sjaal mee zodat je het niet koud hebt. Drink vooral geen alcohol en neem geen drugs of pijnstillers voor je afspraak. Zorg ervoor dat je genoeg gegeten hebt op voorhand. Je mag eigen drank en snacks meenemen. Bananen zijn onze go-to snacks.🍌

Hoeveel kost een tatoeage?

De prijs van je tattoo hangt af van:

 • grootte van de tattoo
 • complexiteit van het ontwerp
 • plaatsing

De prijs die we geven is altijd een schatting, dus zorg ervoor dat je genoeg geld naar de winkel brengt. De uiteindelijke prijs hangt af van de gekozen grootte en plaatsing. We stellen bij elke tattoo verschillende formaten voor en kiezen samen het formaat dat het best past. Ook kan het gebeuren dat je jouw tattoo op een andere plek wilt dan afgesproken: zulke zaken hebben invloed op de prijs. Neem daarom altijd genoeg cash geld mee.

Voor een nauwkeurige inschatting kan je best even langskomen in de winkel, zodat we je ontwerp samen kunnen bespreken.

Welke betalingsmethoden zijn er in de shop?

We ontvangen alleen cash. Hieronder vind je een kaartje met alle banken in de buurt van onze tattooshop.

Moet ik een voorschot betalen?

Ja, we vragen voor elke afspraak een voorschot. Je kan dit cash betalen in de shop bij het maken van je afspraak of via overschrijving. Je ontvangt de overschrijfgegevens bij het vastleggen van je afspraak. Je plekje wordt pas gereserveerd na ontvangst van het voorschot binnen de 2 dagen.

Wat als ik niet kan komen naar mijn afspraak?

 • Indien je meer dan een week voor afspraak cancelt met geldige reden, dan wordt je voorschot doorgeschoven naar je volgende afspraak.
 • Cancel je minder dan een week voor afspraak, dan ben je jouw voorschot kwijt.

Indien je je tattoo niet meer wilt laten zetten of nog even wilt wachten en je cancelt meer dan een week op voorhand, dan kan je jouw voorschot omruilen voor een tegoedbon.

Wat als ik mijn afspraak vergeten ben?

Indien je niet komt opdagen op je afspraak zonder iets te laten weten, dan ben je jouw voorschot kwijt. Noteer de afspraak dus duidelijk in je agenda en kom op tijd.

Wat als ik twijfel over mijn design?

Dat kan gebeuren. Als je twijfelt over je design, laat het dan tijdig weten. We tekenen gewoonlijk je design uit de dag voor de tattoo-afspraak, en dubbel tekenwerk is niet zo fijn. Dus stuur zeker een week op voorhand indien je van gedacht veranderd bent. We adviseren je met veel plezier als je twijfelt tussen verschillende opties.

Nog vragen? Laat iets weten!

Indien je twijfelt over iets, of bepaalde zaken zijn niet duidelijk, stuur ons een berichtje. Dat kan via Facebook, Instagram of onze website. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Scroll Up