Hoe geraak je bij Black Raptor Tattoo Shop?

Black Raptor Tattoo Shop ligt in de Bennesteeg, tussen de Veldstraat en de Mageleinstraat. Pal in het centrum, en dus pal in het autovrij gebied. Wie een boete van € 50 liever vermijdt, parkeert zijn auto best in een van de omliggende parkeergarages of randparkings. Uiteraard geraak je er ook makkelijk met bus, tram en fiets.

Met de auto

De dichtstbijzijnde overdekte parkings zijn Kouter, Center Parking en Sint-Michiels. Wie graag de toeristische toer op wilt, kan gratis parkeren op de P+R aan de Weba of aan de Watersportbaan en de gratis shuttlebus naar het centrum pakken. Gratis parkeren kan ook aan de IKEA, waarna je met tram 1 tot vlak aan de shop geraakt.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bus- en tramhalte is halte Korenmarkt voor tram 1, tram 2, tram 4, bussen 3, 38, 39 en veel meer.

Vanaf treinstation Gent-Sint-Pieters

Vanaf Gent-Sint-Pieters doe je er een kleine 20 minuten over om tot bij de shop te geraken. De snelste optie is tram 1 richting Korenmarkt. Afstappen aan Korenmarkt en nog 2 minuten wandelen.

Vanaf treinstation Gent Dampoort

Vanaf Dampoort duurt het een klein kwartiertje. Neem bus 3, 38 of 39 richting centrum. Afstappen aan Korenmarkt en nog 2 minuten wandelen.

Black Raptor Tattoo: hoe er geraken met openbaar vervoer

Met de fiets

Voor de shop is er geen plaats om je fiets te stallen. De dichtstbijzijnde fietsenstallingen zijn echter om de hoek, in de Mageleinstraat en in de Sint-Niklaasstraat, beiden op 1 minuut wandelen.

Te voet

De shop ligt bijna op de hoek van de Mageleinstraat. Waar The Other Shop en Weyn’s honingwinkel is? Jep, daar zo.

Scroll Up