Nieuw in Gent: Black Raptor Tattoo shop

The word is out! Vanaf 12 oktober 2019 verhuist Black Raptor Tattoo naar Gent.

Neotraditional & traditional tattoos

Vanaf zaterdag 12 oktober wordt Bennesteeg 1B de nieuwe thuisbasis van Black Raptor Tattoo. Je kan bij Viktor (tattoo-artiest) en Dorien (alles behalve tatoeëren) terecht voor tattoos die het midden houden tussen neotraditional en traditional. Ook wie liever (nog) geen inkt onder de huid heeft, is altijd welkom, want naast tatoeages vind je er heel wat andere leuke items; denk t-shirts, pins, stickers en andere grafische goodies geïnspireerd door de tattoowereld.

Place to be? Bennesteeg!

Ons pand bevindt zich in de Bennesteeg 1B, een klein gezellig straatje dat de Veldstraat – de grootste winkelstraat van Gent – verbindt met de gezellige Mageleinstraat.

De shop bevindt zich in het autovrij gebied. Kom je met de auto, dan parkeer je best in een van de betalende parkings in het centrum. Parking Kouter, Parking Centrum en Parking Sint Michiels liggen op wandelafstand. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer geraak je er ook vlot. De dichtstbijzijnde tramhalte is Gent Korenmarkt.

Tot binnenkort?

Zin om eens binnen te springen? Op 12 oktober openen we officieel en geven we een kleine openingsreceptie met drinks, music, goodies en hotdogs. Vergeet je niet op aanwezig te zetten op ons Facebook event, zodat we zeker genoeg pintjes voorzien.

Scroll Up